Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμώντας ότι: Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι επωμίζονται με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, την αύξηση των έμμεσων φόρων, τη μείωση των πόρων για κοινωνική πολιτική, μονομερώς και άδικα το κόστος της κρίσης που το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο γέννησε και κερδοσκοπεί στην εξέλιξή της, αποφάσισε: Την πραγματοποίηση 22/4/2010: νέας 24ωρης απεργίας ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των Δημοσίων Υπαλλήλων του Νομού μας για την απεργιακή κινητοποίηση στις 22 Απριλίου 2010, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19/04/2010, κλιμάκιο της ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ , θα μεταβεί στις παρακάτω υπηρεσίες:

Ø Σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης (19ο, 20o Δημοτικό Σχολείο),

Ø ΟΑΕΔ Ηρακλείου,

Ø Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα δοθεί και συνέντευξη τύπου.

Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας: ΔΕΥΤΕΡΑ 19/04/2010) ΚΑΙ ΏΡΑ 6.30ΜΜ ΣΤΟ Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνεδρίαση της ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ με την παρουσία του κλιμακίου της κεντρικής ΑΔΕΔΥ και καλούνται ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν και να παραλάβουν απεργιακό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: