Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ 22 ΑΠΡΙΛΗ 2010

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. άμεσα αποφάσισε:

1. Την πραγματοποίηση 22/4: νέας 24ωρης απεργίας με κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

2. Την οργάνωση 27/4 : Συλλαλητηρίων. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6.30ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

3. Την αγωνιστική, ενωτική, απεργιακή, ταξική 1η Μάη. Οργανώνουμε την καθολική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων και των Νομαρχιακών Τμημάτων

4. Τη διαρκή προώθηση του συντονισμού με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

5. Την ανοιχτή εξουσιοδότηση στην Ε.Ε. για τη μορφοποίηση νέων αγωνιστικών δράσεων και νέων απεργιακών κινητοποιήσεων μετά την Πρωτομαγιά.

Τα διακυβεύματα, οι προκλήσεις, τα μέτρα είναι σε θερμοκήπιο νέας κλιμάκωσης το επόμενο διάστημα. Η στάση μας πρέπει να είναι ανάλογη. Είναι κρίσιμη και καταλυτική για το τι τελικά συμβαίνει, επεκτείνεται και πρόκειται να συμβεί στα δικαιώματα, τη ζωή, το μέλλον όλων.

Είναι αναγκαίο :

α) Κάθε Ομοσπονδία και Νομαρχιακό Τμήμα να αναπτύξει πρωτοβουλία, οργανωτικές και πολιτικοσυνδικαλιστικές παρεμβάσεις (Συνελεύσεις, Συσκέψεις, Συνεντεύξεις, μορφές δράσης σε κάθε εργασιακό, κοινωνικό χώρο, Νομό κ.α.) για την ενημέρωση, συσπείρωση, κινητοποίηση, για το συντονισμό με κάθε κοινωνική δύναμη και φορέα (εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, μικρομεσαίοι, αγρότες κα.).

β) Να αυξήσει την προετοιμασία, να δυναμώσει τη συμμετοχή και τη μαζικότητα των νέων αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων (22 και 27/4/2010, 1η Μάη) να προσθέσει, να διευρύνει με μορφές στα μεσοδιαστήματα.

γ) Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Ομοσπονδίες, Νομαρχιακά Τμήματα, Πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά. Η πρόκληση είναι κοινή, η υπόθεση συλλογική, η προοπτική είναι κοινή ευθύνη.

Χρειάζεται:

1. Από το υλικό έως τις οργανωτικές και πολιτικοσυνδικαλιστικές προϋποθέσεις υποστήριξης των αγωνιστικών και απεργιακών δράσεων, πρωτοβουλία. Κάθε Ομοσπονδία, Νομαρχιακό Τμήμα, Σύλλογος άμεσο πρόγραμμα.

2. Από τώρα έως τις 22, 27/4/, 1η Μάη και μετά, επικοινωνία, επαφή, ενημέρωση σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε κοινωνικό πεδίο και γεωγραφική περιοχή.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΔΡΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: