Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΔΕΔΥ: 1η ΤΟΥ ΜΑΗ ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΜΑΗ 2010

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία μπροστά σε μια πρωτόγνωρη επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματά μας. Η προσφυγή της Κυβέρνησης στο μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ οδηγεί σε νέες περισσότερο επώδυνες  ανατροπές και παραπέρα υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της ζωής μας.
Τα πακέτα των αντιλαϊκών μέτρων διαδέχονται το ένα το άλλο και δεν έχουν τέλος.



Οι πολιτικές που ακολουθούνται οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανασφάλεια, ενώ διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, των τραπεζών και των επιχειρήσεων.
Στο όνομα της κρίσης, για την οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη οι εργαζόμενοι, καταργούνται ιστορικές κατακτήσεις μας. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2010

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην σημερινή της συνεδρίαση αφού εκτίμησε τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε την συνέχιση του αγώνα και την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010.

Η νέα απεργία θα πραγματοποιηθεί σε συντονισμό με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Ο αγώνας για να ανακληθούν τα αντιλαϊκά μέτρα και να μην καταργηθούν τα εισοδηματικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα μας θα είναι διαρκείας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: