Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18/10/2012ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία

To Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σε συνεδρίαση του, σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης)       Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.
Η επιμονή και η δογματική εμμονή σε αυτή τη σκληρή Νεοφιλελεύθερη πολιτική από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών σπέρνει φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και διευρύνει τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των Λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα και γι΄ αυτό συναντά την καθολική αντίδραση των πολιτών.
Επιτέλους
Να ακουστεί η φωνή των πολιτών και όχι των δανειστών
    Συνάδελφοι, η τελευταία Γενική Απεργία, αλλά και οι διαδηλώσεις οι απογευματινές στο Ηράκλειο, απέδειξαν την αγωνιστική διάθεση όλων και την ικανότητά μας να συμμετέχουμε μαζικά , ειρηνικά και δημοκρατικά. 
    Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας, να οργανώσουν Γενικές Συνελεύσεις και ενημερωτικές επισκέψεις σε όλους τους χώρους δουλειάς. Να οργανώσουν την παρουσία τους στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Πέμπτης 18/10/2012, με Πανό και οργανωμένα μπλογκς. 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 18/10 στις 10 το πρωί στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: