Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου της ΑΔΕΔΥ, χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη γενική απεργία της 11ης Μαρτίου 2010 καθώς και τη συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση .

Οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στους αγώνες στέλνουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης στα αντικοινωνικά, άδικα και αδιέξοδα μέτρα της Κυβέρνησης και απαιτούν την άμεση απόσυρσή τους.

Το κεντρικό μήνυμα του αγώνα «να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση αλλά οι έχοντες και κατέχοντες» ακούστηκε και θα ακούγεται όλο και πιο έντονα στους δρόμους.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με όλες τις μορφές δράσης.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010 ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN στις 6 το απόγευμα στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.

1 σχόλιο:

HACKMAN είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι.
Θέλω να σας εκφράσω την γνώμη μου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι με μονοήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις δεν βλέπω να βγάλουμε άκρη γιαυτό λοιπόν προτείνω να προχωρήσουμε σε πενταήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εχουμε κάποια ελπίδα για να πάρουν τα μέτρα πίσω και να πληρώσουν οι έχοντες!!!!!