Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Εκστρατεία ενημέρωσης για την Πανεργατική Πανελλαδική απεργία

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου, υλοποιώντας σχετική απόφαση της Ε. Γ του, επισκέφτηκε χώρους δουλειάς και ενημέρωσε για το ασφαλιστικό Νομοσχέδιο και τη συγκέντρωση που διοργανώνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17/03, κλιμάκιο από τον Πρόεδρο Νίκο Μεντζίνη και τους Σπαθούλα Σδόνα και Γιάννη Δαγκωνάκη, επισκέφτηκε την Β΄ΔΟΥ Ηρακλείου και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκεί σε συνεργασία με τους συλλόγους των εργαζομένων μοίρασε απεργιακό υλικό και προπαγάνδισε την απεργία.
Την ΤΡΙΤΗ 18/03, ο Πρόεδρος Νίκος Μεντζίνης ενημέρωσε ομάδα 40 εκπαιδευτικών στο σχολικό συγκρότημα ΤΑΛΩΣ. Στη συνέχεια κλιμάκιο από τον Νίκο Μεντζίνη, Σπαθούλα Σδόνα και Γιάννη Δαγκωνάκη επισκέφτηκε την Α΄ΔΟΥ και υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης. Κατόπιν μαζί με τον Γενικό Σύμβουλο Κωστή Παραδεισανό το παραπάνω κλιμάκιο μίλησε σε συγκέντρωση εργαζομένων στη Νομαρχία Ηρακλείου.
Η αντίδραση των εργαζομένων στο αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο είναι καθολική. Η απόσυρση του Νομοσχεδίου είναι το αίτημά μας. Όλοι στον αγώνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: